Verkleed trommel - Kledingverhuur voor je verjaardagsfeestje
Home
Wat kost het huren van de verkleedtrommel?
Fotoreportages van feestjes met de verkleedtrommel
Neem contact met ons op of plaats een reservering
Prinsessen/elfjes verkleedtrommel
Disco verkleedtrommel

Algemene voorwaarden

Verkleedtrommel Voor alle materialen in de verkleedtrommels en de kleding geldt:
  • Alleen onder toezicht van volwassenen gebruiken.
  • Er zitten materialen in die schadelijk kunnen zijn voor kinderen jonger dan drie jaar.

Verkleedtrommel.nl is niet aansprakelijk voor schade die op enigerwijze voortvloeit uit het gebruik van de geleverde materialen.

Na reservering van de verkleedtrommel(s) en kleding ontvangt de huurder een bevestiging van Verkleedtrommel.nl via de e-mail. Reserveringen kunnen uiterlijk twee weken voor de reserveringsdatum kosteloos geannuleerd worden. Indien later wordt geannuleerd zijn de huurkosten gewoon verschuldigd.

De themahandleiding kan een week voor de reserveringsdatum worden opgehaald zodat men het feestje kan voorbereiden.

De verkleedtrommel en kleding kan een avond voor het feest opgehaald of bezorgd worden en wordt dezelfde avond van het feest of uiterlijk 1 dag later opgehaald of teruggebracht.

Bij het ophalen of brengen van de verkleedtrommel en kleding wordt de inhoud samen met de huurder doorgenomen. Acceptatie van de feestkoffer door de huurder betekent dat de inhoud als compleet en kwalitatief in orde wordt bevonden.

voorafgaande aan het feest dus bij ophalen of laten bezorgen van de verkleedtrommel(s) en de eventueel extra bestelde artikelen, dient het volledige bedrag en de borg te worden voldaan.

Verlies of onherstelbare schades worden in rekening gebracht.

De huurprijs heeft betrekking op éénmalig gebruik van de verkleedtrommel(s) en kleding. De huurder mag het gehuurde niet uitlenen of verhuren aan derden.

De kleding wordt uitsluitend door Verkleedtrommel.nl gereinigd.
Copyright © 2008 Verkleedtrommel.nl Alle rechten voorbehouden.  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners